De tool om met elkaar te communiceren.

De juiste informatie, op de juiste tijd, op de juiste plaats. Altijd, 7 dagen per week en 24 uur per dag . Als ouders kijk je mee via het ouderportaal, in je eigen, afgeschermde omgeving.

Je regelt alle aanvragen helemaal zelf in het portaal. Het ouderportaal geeft je inzicht in de te plannen dagdelen en uren en maakt het mogelijk om deze dagdelen en uren te reserveren. Het ouderportaal is daarnaast ook bedoeld voor het meekijken naar hoe leuk je kind het heeft op het kinderdagverblijf. En dat allemaal straks ook mobiel, met de app voor ouders! Dit alles in een beschermde omgeving, zodat veiligheid en privacy zijn gewaarborgd.

Aanmelden voor het ouderportaal

Via de link kun je je inschrijven en een account aanmaken, dan kom je in de bestel omgeving. Je geeft zelf de dagdelen en uren aan die je wilt plannen, daarnaast kun je aangeven of je de aanvullende service wilt afnemen. Als de bestelling is afgerond volgt de factuur en wordt overgegaan tot betaling middels iDEAL. Door te betalen stem je in met de algemene voorwaarden. Na de betaling is de gewenste opvang gereserveerd.


Nieuwsgierig? Aanmelden

Laten we elkaar ontmoeten!

Benieuwd naar Qozie kinderopvang bij jou in de buurt? Neem contact met ons op en ontmoet ons.
Je bent altijd welkom bij één van onze vestigingen....basic = de basis

Waar gaat het over?

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Controleer of je alle velden hebt ingevuld of probeer het later nog eens.

Dank je wel. Je mail is verzonden. We zullen je zo snel mogelijk antwoorden.